Проста та смачна страва на кожний день для дорослих та малих.
Інгредієнти:
1. Картопля – 1 кг.
2. Свинячі ребра – 0,5 кг.
3. Морква – 1 шт.
4. Цибуля – 1 шт.
5. Помідори – 2 шт.
6. Сіль, перець, приправи.
Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. В сотейнику розігріваємо олію і вкидаємо туди цибулю. Обсмажуємо на маленькому вогні до прозорості. Моркву очищаємо і натираємо на терку. Додаємо моркву до цибулі і також обсмажуємо.
Ребра гарно миємо і нарізаємо на шматочки. Вкидаємо одразу ж до цибулі та моркви.
Солимо, перчимо, додаємо приправи і залишаємо їх потушкуватись на маленькому вогні хвилин 20. В цей час очищаємо, миємо та нарізаємо на невеличкі шматочки картоплю. Коли ребра вже гарно притушились, додаємо до них картоплю, все перемішуємо.
Помідори натираємо на терку без шкірки і також додаємо в сотейник. За необхідності досолюємо картоплю за смаком, накриваємо кришкою і даємо потушкуватись до готовності картоплі (м’якості). Після чого вимикаємо вогонь і можемо насолоджуватись смачною тушкованою картопелькою.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))