Лаваш з бринзою та огірком

DSC_4607Смачна, легка та оригінальна закуска як для літнього пікніка так і для домашнього маленького свята. Готується з лавашу та бринзи. Плюс її полягає в тому, що можна готувати як на природі, на відкритому вогні так і вдома, підсмажуючи трохи на пательні. І так і так виходить смачно. Я зазвичай готую цю закуску в домашніх умовах. А цього разу вирішила підсмажити вже на вогні, вийшло дуже прикольно. Рекомендую всім.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Лаваш – 2 упаковки.
  2. Сир «Бринза» — 300 г.
  3. Свіжі огірки – 3 шт.
  4. Кріп.
  5. Соус «Тартар».

 

Спочатку готуємо начинку. Для цього бринзу або натираємо на дрібну терку, або ж перетворюємо на пасту в блендері. Далі додаємо до бринзи дуже дрібно накришений огірок. Його потрібно саме накришити, а не натерти на терку, тільки тоді він відчуватиметься на смак і надаватиме страві чудового ніжного смаку. Далі до бринзи додаємо дрібно порізаний кріп і в останню чергу трохи соусу «тартар» для того, щоб наша начинка краще трималася купи. Все гарно перемішуємо. Кожний лист лаваша розрізаємо на дві частини. В центр кожної частинки викладаємо начинку.

DSC_4569

 

 

 

 

 

За допомогою ножа розмазуємо начинку по поверхні лавашу і згортаємо його в тугий рулетик.

DSC_4570

 

 

 

 

 

 

Готові рулетки викладаємо на барбекю чи решітку

DSC_4603

 

 

 

 

 

 

і підсмажуємо буквально пару хвилин на вогні з кожного боку. Подаємо і куштуємо обов’язково в гарячому (або хоча б теплому) вигляді.

Так само лаваші можна підсмажити і на пательні.

DSC_4606

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.