Конвертики з моцареллой

DSC_4485Чудова та смачна закуска для легкого перекусу. Готується з бездріжджового листкового тіста з начинкою з сиру моцарелла з додаванням свіжого кропу та соусу. Виходить дуже ніжна на смак та апетитна страва. Рекомендую всім 😉

 

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Бездріжджове листкове тісто – 0,5 кг.
  2. Сир моцарелла – 200 г.
  3. Кріп.
  4. Сіль.
  5. Соус тартар.
  6. Яєчний жовток – 1 шт.

 

Листкове тісто можна звичайно приготувати самому, але магазинне (заморожене) нічим не гірше, зате економить ваш час і сили. Тісто розморожуємо і розкатуємо в тонкий прямокутник. Нарізаємо його на невеличкі квадратики однакового розміру.

DSC_4473

 

 

 

 

 

Далі готуємо начинку. В блендері збиваємо у пасту сир моцарелла.

DSC_4471

 

 

 

 

 

Далі додаємо дрібно нарізаний кріп, пів столової ложки соусу тартар, солимо за смаком. Все гарно перемішуємо.

DSC_4472

 

 

 

 

 

В центр кожного квадратика чайною ложечкою викладаємо по кульці начинки.

DSC_4474

 

 

 

 

 

Краї тіста скріплюємо по-діагоналі між собою, формуючи конвертики. Гарно заліплюємо щілинки, інакше під час випікання начинка може повитікати.

DSC_4475

 

 

 

 

 

Викладаємо конвертики на деко, змащене олією. Зверху для міцності і гарного кольору змащуємо конвертики яєчним жовтком.

DSC_4476

 

 

 

 

 

Ставимо деко в піч розігріту до 180 градусів і випікаємо закуску хвилин 15-20 до апетитного золотистого кольору. Подаємо до столу у теплому вигляді.

DSC_4487

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.