Чудова та смачна закуска для легкого перекусу. Готується з бездріжджового листкового тіста з начинкою з сиру моцарелла з додаванням свіжого кропу та соусу. Виходить дуже ніжна на смак та апетитна страва. Рекомендую всім 😉
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Бездріжджове листкове тісто – 0,5 кг.
- Сир моцарелла – 200 г.
- Кріп.
- Сіль.
- Соус тартар.
- Яєчний жовток – 1 шт.
Листкове тісто можна звичайно приготувати самому, але магазинне (заморожене) нічим не гірше, зате економить ваш час і сили. Тісто розморожуємо і розкатуємо в тонкий прямокутник. Нарізаємо його на невеличкі квадратики однакового розміру.
Далі готуємо начинку. В блендері збиваємо у пасту сир моцарелла.
Далі додаємо дрібно нарізаний кріп, пів столової ложки соусу тартар, солимо за смаком. Все гарно перемішуємо.
В центр кожного квадратика чайною ложечкою викладаємо по кульці начинки.
Краї тіста скріплюємо по-діагоналі між собою, формуючи конвертики. Гарно заліплюємо щілинки, інакше під час випікання начинка може повитікати.
Викладаємо конвертики на деко, змащене олією. Зверху для міцності і гарного кольору змащуємо конвертики яєчним жовтком.
Ставимо деко в піч розігріту до 180 градусів і випікаємо закуску хвилин 15-20 до апетитного золотистого кольору. Подаємо до столу у теплому вигляді.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))