Паелья з індичкою та ковбасками

DSC_3392Паелья  традиційно вважається іспанською національною стравою. Вона готується на базі рису з додавання різноманітних овочів та шматочків м’яса. Страва дійсно дуже ароматна та смачна, з оригінальним присмаком, якого їй надає куркума. Готується легко та швидко. Рекомендую всім.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Рис – 250 г.
  2. Бульйон м’ясний – 400 г.
  3. Куркума – 10 г.
  4. Філе індички – 200 г.
  5. Мисливські ковбаски – 100 г.
  6. Помідор – 1 шт.
  7. Горошок консервований – 1 б.
  8. Кукурудза консервована – 1 б.
  9. Цибуля – 1 шт.
  10. Болгарський перець —  1шт.
  11. Морква – 1 шт.
  12. Кріп.
  13. Сіль та перець на ваш смак.
  14. Головка часнику.
  15. Крохмал.
  16. Зелень та часник для подачі.

Рис замочуємо у воді і даємо йому трохи постояти. В сотейник наливаємо трохи олії і кидаємо нарізаний кубиками цибулю, обсмажуємо до м’якості. Потім сюди ж додаємо нарізану дрібним кубиком моркву, болгарський перець, перемішуємо. По центру ставимо трохи почищену і помиту цілу головку часнику і залишаємо її там стояти аж до кінця готування паельї.

DSC_3385

 

 

 

 

 

Філе індички нарізаємо дрібними шматочками, молимо та перчимо за смаком, за бажанням додаємо інші приправи.

DSC_3383

 

 

 

 

 

Обвалюємо шматочки в крохмалі трохи обсмажуємо з усіх боків на розігрітій пательні.

DSC_3384

 

 

 

 

 

Мисливські ковбаски нарізаємо маленькими колечками. Помідор натираємо на терку. Кріп дрібно нарізаємо. В сотейник додаємо шматочки обсмаженого м’яса, кріп та натертий помідор. Тушкуємо на маленькому вогні. Через 10 хвилин додаємо рис, зверху горошок та кукурудзу, нарізані мисливські ковбаски. В м’ясному бульйоні розчиняємо повністю куркуму і заливаємо отриманою сумішшю наші всі інгредієнти, рідина має гарно покривати рис.

DSC_3387

 

 

 

 

 

 

Накриваємо сотейник кришкою через рушник і даємо потушкуватись на маленькому вогні хвилин 30, до готовності всіх інгредієнтів. Наступним кроком вимикаємо вогонь і даємо паельї постояти під кришкою ще хвилин 10.

DSC_3388

 

 

 

 

 

Потім знімає кришку, за необхідністю додаємо ще солі чи перцю, виймаємо часник, що стояв посередині, посипаємо нарізаним кропом і дрібно покришеним часником.

DSC_3389

 

 

 

 

 

Гарно перемішуємо і подаємо до столу в гарячому вигляді.

DSC_3390

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.