Ще один варіант приготування смачної закуски для ваших гостей. За основу беруться ти ж самі вафельні корзинки, але начинка вже буде іншою, рибною. Смачно, швидко та легко. Тож готуймо 😉
Інгредієнти:
1. Вафельні корзинки.
2. Консервовані сардини в олії – 1 банка.
3. Яйця – 4 шт.
4. Зелена цибуля – 3 шт.
5. Майонез.
6. Свіжий огірок – 1 шт.
Сардину розминаємо виделкою в своїй же олії до стану пасти. Яйця відварюємо до готовності, очищаємо і дрібно нарізаємо. Вкидаємо до сардини. Зелену цибулю дрібно кришимо і теж додаємо до сардини. Огірок очищаємо від шкірки і ріжемо на маленькі шматочки. Як ви вже мабуть здогадалися його ми також додаємо до сардин ;-). Все змащуємо трохи майонезом і гарно перемішуємо. Отриманою салатною пастою наповнюємо корзинки і подаємо до столу. Але не забуваємо, що корзинки наповнювати необхідно безпосередньо перед подачею на стіл, щоб вони не розкисли і не розвалились.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))