Сирні палочки в кунжуті

 

DSC_7943Ніколи б не повірила, якби не скуштувала сама, що з таких простих інгредієнтів можна приготувати таку смачну закуску. Раджу спробувати і вам.

 

 

 

Інгредієнти:

1. Хлібні тости – 1 упаковка.
2. Вершкове масло.
3. Твердий сир.
4. Яйце.
5. Кунжут.

У тостів обрізаємо підсмажені краєчки.

DSC_7940

 

 

 

 

 

За допомогою скалки розкатуємо обережно хлібну м’якоть. Кладемо на кожний шматочком невеличку скибочку масла та тоненьку скибку сиру.

DSC_7941

 

 

 

 

 

Згортаємо все в трубочку. Змочуємо її спочатку у збитому яйці, а потім обвалюємо в кунжуті. Далі підсмажуємо буквально по 1-2 хв. на розігрітій пательні з обох боків до золотої скоринки.

DSC_7942

 

 

 

 

 

Одразу ж подаємо до столу, можна з будь-яким соусом на ваш смак. Але головний секрет цієї закуски – це те, що їсти її потрібно одразу ж гарячою, щоб ніжний сир всередині був розплавленим та тягучим. В холодному вигляді ефект не той. Тому поспішайте насолодитись цим чудовим смаком.

DSC_7943

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.