Якщо бажаєте приготувати дійсно смачну страву з кабачків, пропоную розглянути даний рецепт кабачкових млинців. В моїй сім’ї всі просто обожнюють ці млинці, при чому не важливо солодкі вони чи солоні, розлітаються вони тільки так 😉
Інгредієнти:
1. Кабачки – 4 шт.
2. Борошно.
3. Сіль, перець (якщо робитимете солоні)
4. Цукор (якщо робитимите солодкі).
5. Яйце – 1 шт.
Кабачки миємо та натираємо на терку до стану пюре. Якщо у вас є м’ясорубка з необхідною функцією натирання овочем, то вам пощастило, в такому випадку приготування млинців в принципі не займе багато вашого часу та сил. Бо по правді кажучи натирання кабачка на терку це найнеприємніше та найтриваліша частина даного рецепту.
Коли пюре готове, додаємо до нього яйце, сіль з перцем або цукор (в залежності від того хочете приготувати солодкі чи солоні млинці, різниці немає і ті і ті смакують неперевершено). Потім додаємо потроху борошна, гарно перемішуючи і дивлячись на консистенцію, має вийти щільність як не дуже рідка але й не дуже густа сметана.
Коли тісто для млинців гарно перемішано, розігріваємо пательню, змащуємо її олією і за допомогою столової ложки викладаємо невеличкі млинці.
Підсмажуємо їх буквально по кілька хвилин з кожного боку на маленькому вогні до апетитної скоринки.
Подавати млинці слід теплими і найкраще вони смакують зі сметаною.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))