Млинці з кабачка

DSC_7389Якщо бажаєте приготувати дійсно смачну страву з кабачків, пропоную розглянути даний рецепт кабачкових млинців. В моїй сім’ї всі просто обожнюють ці млинці, при чому не важливо солодкі вони чи солоні, розлітаються вони тільки так 😉

 

 

Інгредієнти:

1. Кабачки – 4 шт.
2. Борошно.
3. Сіль, перець (якщо робитимете солоні)
4. Цукор (якщо робитимите солодкі).
5. Яйце – 1 шт.

Кабачки миємо та натираємо на терку до стану пюре. Якщо у вас є м’ясорубка з необхідною функцією натирання овочем, то вам пощастило, в такому випадку приготування млинців в принципі не займе багато вашого часу та сил. Бо по правді кажучи натирання кабачка на терку це найнеприємніше та найтриваліша частина даного рецепту.
Коли пюре готове, додаємо до нього яйце, сіль з перцем або цукор (в залежності від того хочете приготувати солодкі чи солоні млинці, різниці немає і ті і ті смакують неперевершено). Потім додаємо потроху борошна, гарно перемішуючи і дивлячись на консистенцію, має вийти щільність як не дуже рідка але й не дуже густа сметана.

DSC_7382

 

 

 

 

 

Коли тісто для млинців гарно перемішано, розігріваємо пательню, змащуємо її олією і за допомогою столової ложки викладаємо невеличкі млинці.

DSC_7381

 

 

 

 

 

Підсмажуємо їх буквально по кілька хвилин з кожного боку на маленькому вогні до апетитної скоринки.

DSC_7383

 

 

 

 

 

Подавати млинці слід теплими і найкраще вони смакують зі сметаною.

DSC_7385

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.