Картопля запечена з індичкою

DSC_7415Дуже проста страва на швидкоруч і на кожний день. Підійде для господинь, які не мають зайвого часу крутитися на кухні і готувати-то щось треба 😉

 

 

 

Інгредієнти:

1. Картопля – 5 шт.
2. Морква – 2 шт.
3. Індичка – 200 г.
4. Вершки – 250 мл.
5. Яйце – 1 шт.
6. Твердий сир – 200 г.
7. Сіль, перець, приправи.
8. Кріп.

9. Цибуля — 1 шт.

Картоплю та моркву очищаємо і відварюємо практично до готовності.

DSC_7411

 

 

 

 

 

Поки овочі варяться, миємо та нарізаємо кубками філе індички. Обсмажуємо його разом з дрібно нарізаною цибулею на розігрітій пательні, також практично до готовності.

DSC_7410

 

 

 

 

 

Не забуваємо посолити та поперчити. Відвареним овочам даємо простигнути, після чого нарізаємо кільцями та викладаємо шарами у форму для запікання.

DSC_7412

 

 

 

 

 

Шар картоплі, поверх шар моркви, солимо та перчимо. Далі на моркву викладаємо обсмажені шматочки м’яса, притрушуємо все це дрібно накришеним кропом.

DSC_7413

 

 

 

 

 

Вершки збиваємо з яйцем в однорідну масу та заливаємо нею нашу страву. Зверху притрушуємо натертим на терку сиром та відправляємо в духовку на 15-20 хвилин. Випікаємо при 180 градусах до легкої золотистої скоринки. Подаємо до столу в гарячому вигляді як самостійну страву.

DSC_7414

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.