Форшмак

DSC_8767Думаю багато з вас полюбляє цю дуже оригінальну закуску. Особливо чудово вона пасує до келиха прохолодного пива або ще чого по міцніше. Готується дуже просто та легко, а вистачає її на велику компанію.

Інгредієнти:

1. Оселедець – 2 шт.
2. Яйця – 4 шт.
3. Цибуля – 1 шт.
4. Хліб – 2 скибки.
5. Олія.
6. Кріп.
7. Молоко.

Оселедець очищаємо від шкірки та ретельно оббираємо від кісточок та нарізаємо на шматочки . Цибулю очищаємо, яйця відварюємо до готовності.

DSC_8750

 

 

 

 

 

Хліб замочуємо в молоці. Пропускаємо через дрібне сито м’ясорубки (можна навіть двічі) шматочки оселедця, яйця, хліб та цибулю. Додаємо олію, гарно перемішуємо і все смачна закуска готова. Найкраще за все вона смакує з чорним хлібом (можна з вершковим маслом)

DSC_8764

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.