Рекомендую непоганий рецепт приготування цвітної капусти та броколі. Приготована за данним рецептом страва сподобається навіть тим, хто не дуже полюбляє цих представників родини капустяних.
Отже для страви нам знадобиться:
- Цвітна капуста
- Броколі
- Яйце
- Сіль
- Перець
- Борошно
Кількість залежить від того скільки млинців (на яку компанію) ви збираєтесь насмажити. Розраховуйте так що з 3 невеличких суцвіть броколі і половинки цвітної капусти середнього розміру млинів виходить десь на 4 осіб на один раз.
Якщо вам потрібно більше, то відповідно беріть більше капусти.
І броколі і цвітну капусти ми спочатку добре миємо і очищаємо від зайвого листя, після чого відварюємо до готовності (м’якого стану) у великій кількості води, можна в різних каструлях. Після чого кладемо їх до миски і розминаємо в пюре, додаємо яйце, сіль, перець (за смаком) і трохи муки, що ваші млинці краще трималися купи і їх легше було смажити.
Потім все це добре перемішуємо і столовою ложкою викладаємо невеличкі млинці на добре розігріту пательню. Обжарюємо на середньому вогні до золотою скоринки з обох боків.
Млинці ці смажаться дуже швидко так що вся процедура не займе у вас багато часу та сил, а смачні та оригінальні млинці на вечерю я вам гарантую)) Особливо смачні ці млинці якщо подавати їх разом з невеликою кількістю сметани!! Так що радуйте своїх близьких і смачного вам)))