Страва на шкидкоруч для всіх любителів лазаньї, які при цьому не хочуть возитися з тістом. На смак дійсно дуже схоже на лазанью, ситно і смачно.
Інгредієнти:
1. Макарони – 300 г.
2. Фарщ -300 грн.
3. Томатний соус.
4. Сіль, перець, приправи.
5. Часниковий соус.
6. Твердий сир – 200 г.
7. Зелень.
8. Цибуля – 1 шт.
9. Яйце – 1 шт.
Макарони відварюємо в підсоленій воді до готовності. Краще за все брати макарони- трубочки. М’ясо перекручуємо на фарш. Я брала свинину. На пательні розігріваємо олію, цибулю очищаємо та дрібно нарізаємо. Підсмажуємо на маленькому вогні до прозорості. Після цього додаємо фарш, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком, накриваємо кришкою і підсмажуємо до майже готовності.
В форму для випікання викладаємо на дно половину макаронів рівномірним шаром. Зверху змащуємо їх томатним соусом,
викладаємо м’ясо і зверху змащуємо ще раз томатним соусом та часниковим соусом.
Накиваємо все рівномірним шаром з решти макаронів. В окремій мисці збиваємо яйце, додаємо до нього дрібно нарізану зелень та натертий на терку сир. Заливаємо зверху нашу лазанью отриманою сумішшю.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин, до того як розплавиться сир.
Після чого вимикаємо вогонь, дістаємо лазанью та смакуємо всією сім’єю.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))