Кільця кальмарів в клярі

DSC_7406Це просто чудова закуска до пива, яку мабуть більшість з вас полюбляє і неодноразово куштувало у пабах. Плюс приготування її в домашніх умовах полягає в тому, що вартість такої закуски виходить набагато нижча ніж в пабах, приготувати її можна набагато більше, а по смаку страва нічим не поступається аналогічній, приготованій у зазначених закладах. Дуже рекомендую 😉

Інгредієнти:

1. Кільця кальмарів – 300 г.
2. Сіль, перець.
3. Яйце – 1 шт.
4. Борошно.
5. Олія.
6. Соус «Тартар»

Кільця я купляю на вагу у замороженому вигляді. Їх необхідно розморозити, промити, посолити та поперчити за смаком.

DSC_7401

 

 

 

 

 

А далі вмикаємо пательню, змащуємо її олією. В одну мисочку розбиваємо яйце в іншу насипаємо борошно.

DSC_7402

 

 

 

 

 

Кожне кільце гарно вмочуємо спочатку в борошно, потім в яйце і знову в борошно. Викладаємо на розігріту пательню та підсмажуємо буквально пару хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.Готувати їх краще у фритюрі, але якщо такого у вас вдома немає, то і звичайна пательня підійте, головне не жалкуйте олії.

DSC_7403

 

 

 

 

 

Подаємо до пива в теплому вигляді і обов’язково з соусом «Тартар» з яким кальмар смакує ну просто неперевершено.

DSC_7409

 

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.